Arsenaal Blauwestad

Blauwestad

€318.950 - €588.950 v.o.n.

  • Status
    In verkoop
  • Woningen
    29
  • Types
    3
  • Woonoppervlakte
    88 - 199 m2

Omschrijving

Kom en ervaar het wonen in Arsenaal!

Statig wonen aan het water! Dat is Arsenaal. 

Er zijn nog enkele woningen beschikbaar. Nu kopen is dit najaar nog aan het water wonen. 

’s Ochtends slaat u de deur naar uw terras aan het water open en geniet u van een heerlijk ontbijt in de zon. Daarna een rondje varen over het Oldambtmeer. In de middag fietst u via de Blauwe loper even naar het centrum van Winschoten voor de nodige boodschappen en een drankje op het terras. Zomaar een doorsnee zaterdag als u kiest voor Arsenaal in Het Havenkwartier Blauwestad.

Arsenaal bestaat uit 8 riante gezinswoningen en 21 appartementen in een carré. Alle woningen zijn naar buiten georiënteerd met uitzicht op onder andere de jachthaven en het Oldambtmeer. Op het binnenterrein bevinden zich tuinen en parkeerplaatsen.

Riante gezinswoningen
De gezinswoningen bestaan uit drie woonlagen. Elke woning heeft een tuin én een terras aan het water en uiteraard een eigen parkeerplaats en een berging.

Appartementen
De appartementen zijn er in verschillende soorten en maten en verdeeld over drie etages. Op de bovenste laag bevinden zich twee penthouses. Qua oppervlak variëren de appartementen van ca. 90 m2 tot ca. 180 m2. Een aantal appartementen op de begane grond heeft een terras aan het water. De overige appartementen hebben een terras, riant balkon of een buitenruimte in de vorm van een (deels) inpandig balkon. Elk appartement beschikt over een externe berging en een parkeerplaats. Uiteraard is Arsenaal voorzien van een lift.

Onder het klassieke uiterlijk schuilt wel de techniek van nu. Warmtepompen zorgen voor een duurzame gasloze verwarming. Door de uitstekende isolatie in combinatie met vloerverwarming ervaart u het hoge comfort optimaal.

Het Havenkwartier - Blauwestad
Dit prachtige gebied in de gemeente Oldambt is een unieke leefomgeving omringd door water en natuur en biedt ongekende mogelijkheden op het gebied van wonen, leven, sport en ontspanning. Met de ‘Blauwe Loper’ liggen alle stadse voorzieningen van Winschoten zoals winkels, cultuur en zorg om de hoek. Daarnaast bent u via de A7 binnen 20 autominuten in de stad Groningen. Het Havenkwartier is het levendige hart van Blauwestad. Op het schiereiland naast de jachthaven verrijst een havendorp met een knipoog naar het verleden. De sfeer en uitstraling van toen, het comfort en de duurzaamheid van nu! Het Havenkwartier bestaat uit een aantal fasen welke stapsgewijs ontwikkeld worden. Elke fase bestaat uit karakteristieke woningen met unieke Oudhollandse gevels. De succesvolle eerste, tweede en derde fase van Het Havenkwartier zijn geheel gerealiseerd en bewoond. De vierde fase wordt nu gebouwd. Arsenaal, de vijfde en laatste fase, maakt Het Havenkwartier compleet. Een statig gebouw, aan de toegang van Het Havenkwartier. Een zichtbaar icoon!

 

 

Informatie en verkoop

Boekholt nieuwbouwspecialist
Suikerlaan 25
9743 DA Groningen

T: 050 - 311 46 47
E: nieuwbouw@boekholt-partners.nl

Stel een vraag

Impressies

1/11
2/11
3/11
4/11
5/11
6/11
7/11
8/11
9/11
10/11
11/11

Woningtypes

Prijslijst