Woontoren Van Ketwich Verschuurlaan

Groningen

Prijzen nog niet bekend

  • Status
    Toekomstig aanbod

Omschrijving

Woontoren Van Ketwich Verschuurlaan

Aan de Van Ketwich Verschuurlaan wordt een prachtige moderne woontoren gerealiseerd. Het plan bevat in totaal 67 appartementen verdeelt over twee woongebouwen. Een kenmerkende hoge variant met 47 appartementen en een lager dwarsgeplaatst woongebouw met 15 appartementen en 5 maisonnettes. Een zeer ruime variatie aan plattegronden en afmetingen vinden we in het programma terug. Het lage woongebouw kenmerkt zich door kleinere appartementen vanaf ca. 62 m2. Het hoge woongebouw start met ca. 78 m2 en loopt op tot wel 244 m2. De ruime plattegronden zijn in het gehele plan 2-zijdig georiënteerd voor optimale daglichttoetreding en beleving. Daarnaast zorgt de toevoeging van ruime buitenruimte voor een luxueuze uitstraling en rijk woongevoel.

Het ontwerp kent geen voor of achterzijde zowel in architectuur als plattegrond. Door de buitenruimte rondom toe te voegen krijgt het gebouw een unieke uitstraling met een luxueus gevoel voor zowel het interieur als het exterieur.

Medio 2023 zal gestart worden met activiteiten rondom de verkoop van het plan.
Wilt u als eerste op de hoogte gehouden worden? Schrijf u dan nu in en ontvang t.z.t. per nieuwsbrief updates over het project. U mag ons ook altijd benaderen met vragen of een afspraak maken bij interesse.

Informatie en verkoop

Boekholt nieuwbouwspecialist
Suikerlaan 25
9743 DA Groningen

T: 050 - 311 46 47
E: nieuwbouw@boekholt-partners.nl

Stel een vraag

Impressies

1/7
2/7
3/7
4/7
5/7
6/7
7/7