Dijkzicht

Meerstad

€735.000 - €899.750 v.o.n.

 • Status
  In verkoop
 • Woningen
  11
 • Types
  2
 • Woonoppervlakte
  186 - 222 m2

Omschrijving

Dijkzicht - Meerstad

PLUSPUNTEN
- ongekend ruim (van 186 tot 222 m2);
- allemaal met riante tuin op het zuiden;
- mogelijkheid tot 6 slaapkamers;
- kantoor aan huis is ook mogelijk;
- plafondhoogtes tot wel 4 meter op de etage;

Daarnaast bieden de villa's nog meer unieke kenmerken. Denk aan een royaal overdekt terras en vrij uitzicht over het Slochterdiep vanaf de dijk. Alle villa's zijn duurzaam ontworpen, toekomstbestendig en voorzien van een bodemwarmtepomp met koeling en triple glas. Lage energierekening gegarandeerd!

Optioneel kunnen de villa's naar eigen wens aangepast worden. Te denken valt aan een extra mee ontworpen kantoor/speel-werkkamer op de begane grond of het creëren van 5 of 6 slaapkamers. Liever een prachtige master-bedroom met badkamer en-suite of een royalere en/of tweede badkamer? Het kan allemaal.

______________________________________________________________________________________________

Groen en aan de rand van het water
Woon in een uniek deel van ons ‘Nederland waterland’.
Met het rijke gras- en waterlandschap van de wijk waan je je in een oase van rust en vrijheid. De kavels grenzen direct aan deze adembenemende omgeving. Zo heb je de natuur binnen handbereik.
De woningen zijn gesitueerd op ruime kavels, met veel ruimte rondom. De tuin loopt voor het huis, terwijl de achterzijde leidt naar een groenstrook dat grenst aan het water van het Slochterdiep. De woningen zijn uniek gelegen op een dijklichaam en vanaf de verhoogde veranda geniet je van een prachtig panorama over het water. Niet voor niets heeft dit nieuwbouwproject de naam ‘Dijkzicht’. De dijk biedt bovendien privacy, waardoor je optimaal kunt genieten van de rust en stilte.
Voor en naast de woning is ruimte om de tuin in te richten. Zo kun je je eigen groene oase creëren, waar je heerlijk kunt relaxen of barbecueën. De kavels lopen uiteen van circa 355 m2 tot 645 m2 oppervlakte. Iedere kavel heeft ruimte voor twee parkeerplaatsen.

De Vrijheid – vrijstaande villa’s
Luxe van vrijstaand wonen op jouw manier
De vrijstaande villa biedt je alles dat je nodig hebt en méér. Met zeeën van ruimte vul jij jouw huis in met al jouw wensen en dromen. Een thuis om te dansen, op te groeien en te bloeien, maar ook om avondenlang te dineren met vrienden in de moderne keuken. Deze villa is gebouwd met jouw specifieke wensen in gedachten.
De vrijstaande villa geeft je ruim 220 m2 woonoppervlakte. Met deze vrijstaande villa is woongeluk gegarandeerd. Met een ruime keuken en een woonoppervlak dat overloopt naar de buitenruimte voel je je verbonden met de waterrijke, groene omgeving.
De speelse excentrische kap en de natuurlijke gevelbekleding zorgen ervoor dat de woning volledig wordt opgenomen in het omringende landschap. Hiermee wordt de harmonie tussen de woning en de natuurlijke omgeving benadrukt.
De grote leefkeuken, grenzend aan de tuin, is de perfecte plek om te genieten van quality time met familie en vrienden. Deze vrijstaande villa biedt daarnaast volop ruimte met standaard drie slaapkamers. Twee van deze slaapkamers zijn zeer ruim, waardoor je de mogelijkheid hebt om een inloopkast te creëren of een speelkamer voor de kinderen in te richten.
De overdekte veranda is een bijzondere highlight, die niet alleen beschutting biedt, maar met een hoogte van bijna tien meter ook het gevoel van het buitenzijn versterkt. Deze villa belichaamt complete luxe, comfort, ruimte en een naadloze integratie met de omringende natuur.

De Catamaran – half vrijstaande villa’s
Een uniek ontwerp in zijn klasse
Met focus op ruimte en comfort bieden de half vrijstaande villa’s de perfecte woonomgeving voor een gezin. Toekomstbestendig in de vorm van comfort, duurzaamheid en natuurrijke omgeving. Met fijne voorzieningen die uit te breiden zijn naar jouw eigen levensstijl kom je niets tekort. Voel het gras onder je voeten zodra je naar buiten stapt, ga lekker zitten op je veranda en geniet van het uitzicht over het Slochterdiep.
Deze half vrijstaande villa’s worden gekenmerkt door hun geschakelde monolithische ontwerp, dat een unieke draai geeft aan het concept van half vrijstaand wonen. Dit ontwerp is nog niet eerder gezien in deze klasse en tilt de woningen naar een hoger niveau van moderniteit én stijl.
Stap naar binnen en ervaar de bijzonder ruime leefkeuken met een splitlevel opstap naar de woonkamer, die op natuurlijke wijze overgaat in de veranda. Een naadloze overgang tussen binnen en buiten.
De woningen bieden volop ruimte met standaard vier slaapkamers op de verdieping, met zelfs de mogelijkheid voor een extra slaapkamer. Hierdoor krijg jij alle flexibiliteit om de woning aan te passen aan jouw behoeften en wensen.
De overdekte veranda is een waar pronkstuk, die niet alleen beschutting biedt, maar dankzij zijn unieke ontwerp ook het gevoel van buiten zijn versterkt. Deze half vrijstaande villa’s belichamen complete luxe, comfort en moderne elegantie.

Dromen reiken verder dan het oog
Duurzaamheid betekent voor ons ‘met oog op de toekomst’. Jouw toekomst én die van de omgeving zijn onze zorg. Neerstrijken in Dijkzicht is een verantwoorde stap. Ontdek, geniet en leef in de omgeving buiten de grote stad. Ga voor duurzaamheid, luxe en ruimte onder één dak.

Werken aan biodiversiteit
Bij de bouw van deze woningen staat biodiversiteit centraal. De lokale fauna wordt bevorderd met nestkasten aan de woningen en groendaken op de bergingen, die een natuurlijke habitat bieden aan insecten, vogels en planten. Natuurlijke erfafscheidingen integreren naadloos het groene landschap met de woningomgeving.

Duurzaam materiaalgebruik
De woningconstructie en de gevelbekleding bestaan uit snelgroeiend, duurzaam geproduceerd hout uit duurzaam beheerde bossen. Voor de gevelbekleding is gebruikgemaakt van een uniek verduurzamingsproces zonder chemische toevoegingen wat een levensduur van minstens 50 jaar garandeert.

Zuinige woning
De woningen zijn zeer energiezuinig door de hoogwaardige isolatie van vloeren, daken en gevels. De ramen zijn uitgevoerd met triple glas. Ook de energiezuinige installaties zoals de bodemwarmtepomp en het warmteterugwinsysteem zorgen voor een laag energieverbruik. De woningen voldoen ruimschoots aan de wettelijke BENG-eisen (Bijna energieneutraal). Hierdoor is de stap naar een energieneutrale woning binnen handbereik met de aanvulling van PV-panelen. Dit maakt de woning niet alleen duurzaam, maar ook kostenefficiënt.

Meer water in jouw Groningen. Daarom kies je voor Meerstad
In Meerstad geniet je van het beste van twee werelden: wonen in een groene en waterrijke omgeving met alle hedendaagse woongemakken én de bruisende binnenstad van Groningen om de hoek.

De naam Meerstad verwijst naar de waterrijke omgeving. Hier komen rust en harmonie samen in een omgeving die doordrenkt is van de schoonheid van de natuur. Het Woldmeer, grenzend aan het stadsdeel Meerstad, biedt volop mogelijkheden voor zwemmen, varen en watersporten. In de winter kun je schaatsen op het mistige bevroren meer, terwijl je tijdens het fietsen of wandelen langs het water uitwaait. Meerstad is werkelijk een prachtige plek om te wonen, midden in het Groningse landschap.

Highlights
Meerstad ontwikkelt zich samen met haar inwoners tot een veelzijdig stadsdeel. Alle voorzieningen bevinden zich op wandel- of fietsafstand. Gloednieuw en volop functioneel.

SCHOLEN
De Meeroeversschool in Meerstad biedt zowel christelijk als openbaar onderwijs. De gezellige kinderopvang en peuterspeelzaal bevinden zich in hetzelfde pand. Breng je kinderen naar dezelfde locatie en laat ze vertrouwd worden met één bekende plek. Daarnaast is er ook in de wijk Groenewei een school. De permanente locatie hiervan is nu in aanbouw.

HORECA
Het uitzicht over het water van het Woldmeer, dat verveelt nooit. Geniet extra met een glaasje wit binnen handbereik op het terras van Het Strandhuis, één van de fijne plekken in Meerstad om je buurtbewoners te ontmoeten en lekker te dineren.

SPORT EN RECREATIE
Het Woldmeer biedt de uitgelezen kans om activiteiten te ondernemen. Pak een sup, stap in je zeilboot of neem een duik om zo ver te zwemmen als je wil. Met alle ruimte op- en rondom het water zijn er genoeg mogelijkheden om te bepalen of jij gaat voor een actieve ochtend of relaxte namiddag. Trap of gooi een balletje op de sportvelden in de buurt of sluit je aan bij een vereniging.

WINKELEN
De gloednieuwe Superhub Meerstad is de ontmoetingsplek voor de buurt. Het is een restaurant en supermarkt ineen. Je dagelijkse boodschappen haal je hier. Als je echt wil uitpakken stap je op de fiets of in de auto en ben je in circa 20 minuten op de fiets in hartje Groningen.

Informatie en verkoop

Boekholt nieuwbouwspecialist
Suikerlaan 25
9743 DA Groningen

T: 050 - 311 46 47
E: nieuwbouw@boekholt-partners.nl

Stel een vraag

Impressies

1/24
2/24
3/24
4/24
5/24
6/24
7/24
8/24
9/24
10/24
11/24
12/24
13/24
14/24
15/24
16/24
17/24
18/24
19/24
20/24
21/24
22/24
23/24
24/24

Woningtypes

Prijslijst