Watervilla's Meerstad

Meerstad

Prijzen nog niet bekend

  • Status
    Toekomstig aanbod
  • Woonoppervlakte
    150 - 180 m2

Omschrijving

Watervilla’s Tersluis

Droom je van wonen op een unieke locatie aan de rand van het Woldmeer en wil je hierover meedenken? Samen met Bureau Meerstad onderzoeken we de mogelijkheden voor het realiseren van vier bijzondere gelijkvloerse villa’s met weids uitzicht over het Woldmeer in Tersluis.

De watervilla’s komen op de koppen van de eilanden in Tersluis en hebben een weids uitzicht over het Woldmeer. De woningen zijn gelijkvloers en worden deels in het water gebouwd. De buitenruimte middels terrassen zijn onderdeel van het ontwerp en biedt voor elk moment van de dag een heerlijke plek om buiten te zitten. Natuurlijk is ook bij elke woning de mogelijkheid voor het aanleggen van een bootje. In het ontwerp is de aanlegplek hiervoor op een bijzondere manier geïntegreerd.

De ontwikkelingen van deze bijzondere woningen, zijn in volle gang. Jouw wensen vinden wij erg belangrijk voor de verdere ontwikkelingen van het project. Wij gaan daarom graag met je in gesprek om te horen wat je woonwensen zijn. Wil je meedenken over jouw woonwensen voor deze bijzonder Watervilla’s? Maak dan een afspraak met ons om het boekwerk met plattegronden en maquette te zien en om verder in gesprek te gaan.

Kenmerken watervilla’s:
– 4 vrijstaande gelijkvloerse villa’s
– 2 of 3 slaapkamers
– inpandige berging
– mee-ontworpen terrassen
– woonoppervlakte 150 m² - 180 m²
– indeling en woonoppervlakte middels maatwerk naar wens aan te passen

De prijzen moeten nog vastgesteld worden maar liggen gezien de locatie en de uniekheid van het ontwerp van de woning in het hoge prijssegment.
Wil je op de hoogte gehouden worden van dit project? Schrijf je dan in als “volger” en wordt op de hoogte gehouden of neem direct contact met ons op voor het maken van een afspraak.

Informatie en verkoop

Boekholt nieuwbouwspecialist
Suikerlaan 25
9743 DA Groningen

T: 050 - 311 46 47
E: nieuwbouw@boekholt-partners.nl

Stel een vraag

Impressies

1/5
2/5
3/5
4/5
5/5