De Reder

Blauwestad

€324.950 - €464.950 v.o.n.

 • Status
  In verkoop
 • Woningen
  14
 • Types
  4
 • Woonoppervlakte
  70 - 113 m2

Omschrijving

*** VERKOOP IS GESTART ***
Informatie is op te vragen bij de verkopende makelaars of maak een afspraak om het project te bespreken.

Prijzen zijn vanaf € 324.950,- v.o.n.
Goed om te weten: de start van de bouw vindt gegarandeerd plaats eind 2024 / begin 2025.
Dus kopen is wonen!
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Havenkwartier, Blauwestad
In Het Havenkwartier, een uniek woongebied aan het water en tevens hart van Blauwestad, ontwikkelt zich een nieuw levendig centrum. Direct gelegen aan de jachthaven verrijst het deelplan Havenkade. Naast wonen in maritieme sferen biedt Havenkade ook ruimte voor commerciële voorzieningen en een combinatie van wonen en werken. Naar strand Zuid wandel je in slechts een paar minuten. Restaurant Blauwestad (voorheen Heerlijke Streken) ligt praktisch naast de deur. Met het Oldambtmeer voor je voeten zijn er volop mogelijkheden voor watersport.

Dit maakt het tot dé plek waar het straks gebeurt en waar ruimte is voor wonen, werken en recreëren. Hier kun je jouw boot voor de deur aanmeren en genieten van een drankje op het terras. Met uitzicht op de jachthaven, biedt het een unieke kans om dagelijks het water te ervaren waardoor het een ideale plek is om te genieten van het goede leven.

De Reder
Woongebouw De Reder wordt het startpunt en tevens het boegbeeld van het plan Havenkade. Dit stijlvolle woongebouw telt 15 comfortabele en duurzame appartementen variërend qua grootte van ca. 70 m2 tot ca. 113 m2. Alle appartementen zijn voorzien van twee slaapkamers en een fijn balkon of dakterras met een fraai uitzicht. Verder beschikken ze over een individuele berging op de begane grond. Je auto parkeer je op het naastgelegen parkeerterrein.

De begane grond van De Reder is bestemd voor commerciële voorzieningen. Ook bevindt zich hier de centrale entree aan de havenzijde en de individuele bergingen aan de achterzijde. Via de lift bereik je de eerste tot en met de derde etage waar zich de verschillende appartementen bevinden. Op de binnenplaats van de eerste etage is een groene daktuin, voorzien van sedum. De appartementen van de tweede etage worden ontsloten door middel van een galerij (het penthouse op de derde verdieping is niet beschikbaar).

De appartementen zijn gasloos, zeer goed geïsoleerd en bijna energieneutraal. Verwarming vindt plaats door comfortabele vloerverwarming. Ook sanitair en tegelwerk is inbegrepen. Wil je iets anders? Dan kan je je badkamer zelf samenstellen. Maak je gebruik van de aanbiedingskeuken van Bruynzeel, dan weet je zeker dat je voor een zeer scherpe prijs kiest voor een kwalitatief hoogwaardige keuken.

De Appartementen
Binnen het woongebouw zijn er 4 verschillende appartementen. Type A, B, C en D.

Appartement type A
Er zijn 4 appartementen van het type A. Deze bevinden zich aan de havenzijde van het gebouw, zowel op de eerste als op de tweede verdieping. De appartementen zijn ca. 70m2 groot met 2 slaapkamers. Ook beschikken de appartementen over een balkon met uitzicht op de kade en de jachthaven.
Appartement type B
Deze 4 appartementen van het type B bevinden zich op de hoeken van het woongebouw aan de haven- en straatzijde, zowel op de eerste als op de tweede verdieping. Er zijn ook hier twee slaapkamers en de totale woonoppervlakte bedraagt ca. 113m2. Dit zijn de grootste appartementen van het project. Tevens beschikken de appartementen over een royaal balkon.

Appartement type C
Van de appartementen type C zijn er in totaal 4 aanwezig en gesitueerd in het midden van het gebouw aan de straatkant, zowel op de eerste als op de tweede verdieping. De appartementen zijn ca. 73m2 groot met 2 slaapkamers. Ook beschikken de appartementen over een comfortabel balkon.

Appartement type D
De 2 appartementen van het type D zijn gesitueerd op de eerste en de tweede verdieping. De appartementen kijken uit over de naastgelegen woningen. Er zij ook hier twee slaapkamers en de totale woonoppervlakte is ca. 84m2. Tevens beschikken de appartementen over een comfortabel balkon.

Blauwestad
Blauwestad, een jong dorp in de gemeente Oldambt. Vroeger akkerland, nu een prachtig woongebied, gelegen aan het Oldambtmeer en ongerepte natuur. Deze regio, ooit bekend als de graanrepubliek van Nederland, staat bekend om zijn uitgestrekte graan- en koolzaadvelden. Temidden van dit landschap vind je monumentale boerderijen met schitterende tuinen, historische kerken en kenmerkende lintdorpen. Blauwestad biedt een rustige en natuurlijke leefomgeving met volop recreatiemogelijkheden zoals zeilen, zwemmen en wandelen. Het is een plek waar natuur en kenmerkende architectuur samenkomen waardoor een ontspannen woonomgeving ontstaat.

Via de langste fietsbrug van Europa, de Pieter Smitbrug, fiets je in ongeveer 10 minuten naar het centrum van Winschoten. Hier vind je een breed scala aan winkels, supermarkten en leuke boetiekjes. Ook heeft Winschoten veel te bieden op het vlak van gezondheidszorg, horeca en cultuur. Daarnaast is Winschoten goed ontsloten qua openbaar vervoer en beschikt het over een treinstation met regelmatige verbindingen naar Groningen en andere steden.

Blauwestad is gemakkelijk bereikbaar via de A7, die directe verbindingen biedt naar de stad Groningen (ca. 20 autominuten) in het westen en de Duitse grens in het oosten. Daarnaast zijn er busverbindingen die Blauwestad verbinden met Winschoten en omliggende dorpen.

Informatie en verkoop

Boekholt nieuwbouwspecialist
Suikerlaan 25
9743 DA Groningen

T: 050 - 311 46 47
E: nieuwbouw@boekholt-partners.nl

Stel een vraag

Impressies

1/9
2/9
3/9
4/9
5/9
6/9
7/9
8/9
9/9

Woningtypes

Prijslijst