maandag 10 juli 2023 Nieuwsbericht

Sloopwerkzaamheden in volle gang, Borg Selwerd.

Aan de nieuwbouwlocatie in Selwerd wordt hard gewerkt. De sloop van het voormalig gebouw is in volle gang en bijna niet meer zichtbaar. Het vervolg is het bouwrijp maken en dan kan er gebouwd gaan worden! Er zijn nog appartementen en eengezinswoningen beschikbaar. 

Het nieuwbouwproject Borg Selwerd bestaat twee blokken met totaal 13 grondgebonden woningen en een appartementengebouw met 14 appartementen. Het appartementengebouw zoekt met de hoogte (5 lagen) op de hoek van de Esdoornlaan en de Bottelroosstraat de relatie met het flatgebouw schuin tegenover. De grondgebonden woningen sluiten in stedebouwkundige massa aan bij het woningbouwkarakter in de ‘stempel’-wijk. Het project is als één geheel ontworpen met een eigentijds en stoer karakter. Voorzien van stadsbalkons en erkers geven de woningen een kwaliteitsimpuls aan de architectuur in de wijk en bieden ze veel woonruimte en comfort.

Het appartementengebouw kent door de opdeling in twee kleuren metselwerk een duidelijke grafische leesbaarheid, waarmee een interessante overhoekse compositie ontstaat. De gekozen materialen (warme baksteenkleuren, aluminium en beton) ondersteunen het eigentijdse karakter en dragen bij aan een sterke samenhang tussen de woningen en appartementen.

Interessant voor jou? Wij maken graag een afspraak om het project verder toe te lichten, 050-311 46 47.

Terug naar nieuwsoverzicht