woensdag 20 september 2023

Binnenkort in verkoop Dijkzicht de Zeilen | Unieke villa's op de dijk van het Slochterdiep

Heeft dit unieke project jouw interesse gewekt, schrijf je dan in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de ontwikkelingen en daadwerkelijke start verkoop. Binnenkort zal er een informatieavond georganiseerd worden, via de nieuwsbrief wordt je hiervan op de hoogte gesteld. De verkoop van de villa's zal eind oktober van dit jaar starten! 

Voel gras onder je voeten zodra je naar buiten stapt en neem plaats op de veranda, met uniek uitzicht over het Slochterdiep. Dit kan werkelijkheid worden in het nieuwbouwproject Dijkzicht in De Zeilen.

9 vrijstaande villa's en 12 halfvrijstaande villa's worden er gebouwd op een unieke locatie op de dijk van het Slochterdiep. De woningen zijn omringd door ruime stukken grond. De tuin loopt voor het huis, terwijl de achterzijde leidt naar een grasgebied dat grenst aan het water van het Slochterdiep. De woningen zijn uniek gelegen op een dijklichaam en vanaf de verhoogde veranda geniet je van een prachtig panorama over het water. De dijk biedt bovendien privacy, waardoor je optimaal kunt genieten van de rust en stilte. Voor en naast de woning is ruimte om de tuin in te richten. Zo kun je je eigen groene oase creëren, waar je heerlijk kunt relaxen of barbecueën. De kavels lopen uiteen van 370m2 tot 645m2 oppervlakte. Iedere kavel heeft ruimte voor twee parkeerplaatsen.

Neem gauw een kijkje op onze website voor de plattegronden!

Terug naar nieuwsoverzicht