Drevenhof patiobungalows

Hoogezand

 • Status
  Volledig verkocht
 • Woningen
  4
 • Types
  1
 • Woonoppervlakte
  116 - 126 m2

Omschrijving

Op een prachtige locatie aan de rand van het Drevenbos verrijst dit jaar het nieuwbouwplan DREVENHOF. Een mooie, rustige plek om te wonen!

Op deze bijzondere plek worden 12 luxe geschakelde patiobungalows gerealiseerd. De patiobungalows van het Drevenhof hebben allemaal een vrij uitzicht vanuit de royale living. U woont daardoor heerlijk privé met een mooi zicht!

Levenslang genieten
Drevenhof biedt ultiem wooncomfort, gericht op de toekomst. De patiobungalows zijn van alle gemakken voorzien. Alle voorzieningen zijn op de begane grond. De bungalows zijn modern en geschikt voor elke levensfase.

Wonen aan het Drevenbos
U woont hier in een hofje, grenzend aan het Drevenbos. In het binnenterrein van het hofje zorgt een driehoekig gedeelte groen met zitjes tussen bomen en struiken voor gezelligheid en mogelijk samenzijn.

Bungalows
De geschakelde patiobungalows hebben een volledig woonprogramma op de begane grond met een ruime living, 2 slaapkamers, casco badkamer en een ruime berging. De grote raampartijen zorgen voor een heerlijk uitzicht vanuit het woon- en keukengedeelte. De bungalows zijn een ontwerp van KvdK architectuur en worden gebouwd door Aannemersbedrijf Scholtmeijer.

Kenmerken van de patiobungalows
- Kleinschalig CPO project (Collectief Particulier Opdrachtgeverschap)
- Levenslang genieten: slaapkamer en casco badkamer op de begane grond
- Woonoppervlaktes ca. 120m2
- Prachtige ligging aan de rand van het Drevenbos
- Alle voorzieningen van Hoogezand binnen handbereik
- Volledig gasloos en gebouwd volgens BENG norm (bijna energie neutraal)
- Aardwarmtepomp met topkoeling
- Vloerverwarming
- Zonnepanelen, 20 stuks
- Duurzaam en onderhoudsvriendelijk

De wijk De Dreven bevindt zich in Hoogezand in de gemeente Midden-Groningen. Het overdekt winkelcentrum De Hooge Meeren is op loopafstand te bereiken. Verder biedt de omgeving prachtige parken en natuurgebieden, waar je kunt wandelen, fietsen en joggen. Ook zijn er schitterende wateren die zich lenen voor zwem-, surf- en vaarplezier.

Informatie en verkoop

Boekholt nieuwbouwspecialist
Suikerlaan 25
9743 DA Groningen

T: 050 - 311 46 47
E: nieuwbouw@boekholt-partners.nl

Stel een vraag

Impressies

1/8
2/8
3/8
4/8
5/8
6/8
7/8
8/8

Woningtypes

Prijslijst