maandag 23 januari 2023 Nieuwsbericht

Interesse in de bungalows Blauwestad, nog enkele beschikbaar!

Het nieuwbouwproject op het eiland Kievit in Blauwestad is zeer geliefd. Tijdens de inschrijfperiode hebben meerdere geinteresseerden hun interesse getoond. Het resultaat na de toewijzing is dat er nog 3 van de 6 bungalows beschikbaar zijn. Interesse? 050-3114647

Op het eiland Kievit worden op tussenliggende kavels, van de voorgaande nieuwbouwprojecten Lagune, luxueuze bungalows gebouwd. Aan de noordzijde van het eiland worden 3 bungalows gebouwd en aan de zuidzijde worden ook 3 bungalows gebouwd. De kavels variëren tussen 600m en 700m en grenzen allemaal aan vaarwater dat direct in verbinding staat met het Oldambtmeer.

Tijdens het ontwerpen van de Extenzo bungalow is er nagedacht over duurzaamheid, ruimte, comfort en licht. Dit komt terug in verschillende aspecten van het huis zoals het feit dat de woning Bijna Energie Neutraal is (BENG) wat onder andere inhoud dat de woning 100% gasloos en bijna zelfvoorzienend is. Daarnaast is het vrij eenvoudig om de woning energie neutraal of zelfs volledig nul op de meter te maken. Op deze manier is uw woning zelfvoorzienend en heeft u maandelijks (bijna) geen energierekening. De bungalows hebben een woonoppervlakte van ongeveer 104m2.

Downloads

 

 

Terug naar nieuwsoverzicht